Centre Court

De statige allure, gecombineerd met tien verdiepingen state-of-the-art kantoorruimten, maken van Centre Court Offices een kantoorgebouw dat aan al je eisen kan voldoen.

Statig en voornaam

Centre Court is niet zomaar een kantoorgebouw, integendeel: in bijna niets refereert het gebouw aan ‘gewone’ kantoorhuisvestingen. De statige allure ervan staat voorop: de uitzonderlijke vorm, gecombineerd met de even klassieke als gedetailleerd gemetselde gevels, verheffen het gebouw tot ver boven andere bestemmingen. Die zo zichtbare allure van de buitenkant wordt doorgezet naar de binnenkant. Er wordt gebruik gemaakt van rijke en natuurlijke materialen, waaronder ook veel natuursteen. Mooi, warm en sfeervol.

Entree met grandeur

De entree van een gebouw is vaak sterk bepalend voor een eerste indruk. Of je nu als gebruiker of als gast het kantoorgebouw binnentreedt: je ervaart direct de grandeur, de luxe, de elegantie. Precies het visitekaartje wat van Centre Court Offices het ideale kantoorgebouw maakt. Het gehele gebouw heeft de allure die je als huurder ook wilt uitstralen. Mooi voorbeelden zijn op de begane grond de uitnodigende tourniquet met grote luifel en een vernieuwde bordestrap. Ook de vide op de eerste verdieping versterkt het ruimtelijke gevoel.

Indelingen zijn vrij

De vele verhuurbare vierkante meters maken Centre Court Offices geschikt voor uiteenlopende bedrijfsactiviteiten. De verdiepingen zijn vrij indeelbaar. In principe is ieder kantoorconcept mogelijk: van weids opgezette kantoortuinen met flexibele werkplekken, tot de wat meer traditionele indelingen. Wél voor iedereen gelijk is het prettige en gezonde leef- en werkklimaat. Het gebouw is WELL Building Standard gekwalificeerd, de beoordelingsmethodiek die een schone, gezonde, vitale en productieve werkomgeving stimuleert.

Alle faciliteiten in de buurt

Ontspannen tussen werkuren bevordert prestaties. In de directe omgeving van Centre Court vind je vele goede faciliteiten: de nabijgelegen Theresiastraat kent een aantal uitgelezen horecagelegenheden voor een lekkere lunch of uitgebreid diner. In het naastgelegen WTC The Hague bevinden zich onder andere Bar Brasserie Mondano, Coffeecompany en Shoku Noodle Bar. Ook vind je hier een fitnesscentrum, kinderopvang en diverse winkels als AH To Go. In Centre Court Offices is op de vijfde en zesde verdieping zelfs de mogelijkheid een uitbreiding te realiseren waarmee extra kantooroppervlakte wordt gerealiseerd. Ook de fraaie binnentuin, in het hart van Centre Court, is een prima plek om even tot rust te komen.

BREEAM Excellent & WELL

Met de beoordeling BREEAM Excellent als uitgangspunt wordt Centre Court Offices bijzonder duurzaam verbouwd. Centraal in dit proces staat circulariteit tijdens de bouw: bestaande materialen worden hergebruikt en nieuwe materialen continu beoordeeld op herbruikbaarheid. Daarnaast gaan we voor bemachtiging van het WELL Building Standard-certificaat. Ook belangrijk, want WELL staat voor de kwaliteitsmeting van een gezond en prettig werkklimaat.

Andere duurzame ingrepen zijn onder meer realisatie van een warmtekoudeopslag en installatie van zonnepanelen. Ook de overige, op het gebouwbeheersysteem aangesloten onderdelen, zijn volgens de modernste technieken. Verlichting functioneert automatisch, dankzij aansturing door sensoren. Klimaatplafonds zijn comfortabel en gezond en zeer energiezuinig.