Locatie

Mensen die er al werken zijn unaniem: nergens kun je je bedrijf beter huisvesten dan in het Beatrixkwartier, onderdeel van het Central Innovation District in Den Haag.

Locatie

Locatie

Stad in de lift

Den Haag zit in de lift. De stad aan de duinen behoort tot de snelst groeiende steden van Nederland. Het Beatrixkwartier gaat volop met die ontwikkelingen mee. Het woon-werkgebied heeft zich ontwikkeld tot een bruisend en multifunctioneel centrum, met daarin zowel bedrijvigheid, woningen, winkels, horeca als cultuur. Centre Court is hiervan een prominent onderdeel en zet de toon in allure en kwaliteit.

This is the place to be

Centre Court ligt in het hart van het Haagse Beatrixkwartier, deel uitmakend van het innovatieve kennisgebied Central Innovation District (CID). Mensen die er al werken zijn eensgezind: nergens in Den Haag kan je bedrijf of instelling beter gehuisvest zijn dan hier. Dankzij onder meer ook gemeentelijke initiatieven is het CID in korte tijd uitgegroeid tot hét Haagse economische en ook innovatieve hart. Nu, straks, maar zeker ook in de toekomst.

Perfect bereikbaar, hoe je ook reist

Centre Court is uitstekend bereikbaar. Of je nu reist met de auto, fiets of openbaar vervoer… je bent er zo. De autosnelweg A12 ligt op slechts enkele minuten rijden. Van daaruit bereik je snel de daaraan verbonden A4 en A13 richting onder meer Rotterdam en Leiden. De treinstations Centraal Station en Laan van NOI bevinden zich op korte loopafstand. En ook trams en bussen rijden vaak en in grote getale.

map marker ico_bios ico_catering ico_station ico_gym ico_market
Centre Court